Bijgewerkt t/m december 2021

Sociaal Fonds Mobiliteit volgt de richtlijnen van het kabinet.  Cao-controles vinden momenteel níet op locatie plaats, alleen schriftelijk. Aanmelden voor online Sterk aan het stuur activiteiten kan nog wel. Bedrijfsbezoeken zijn momenteel helaas niet mogelijk. Daarnaast worden sommige individuele trajecten digitaal of telefonisch uitgevoerd.

Cao-controles

Gezien de huidige coronamaatregelen is het niet mogelijk dat Sociaal Fonds Mobiliteit cao-controles op het bedrijf uitvoert. Zodra de richtlijnen het weer toelaten zullen wij dit hier melden. Bij bedrijfsbezoeken is het sowieso altijd van belang om het SFM-coronaprotocol voor externe werksituaties in acht te nemen.

 

SFM-premie

Vragen over uw financiële situatie en het betalen van de premie?
U kunt ons bellen op 0345 - 478 473 of stuur een e-mail naar premie@sfmobiliteit.nl.

 

Activiteiten Sterk aan het stuur

Het is binnen de huidige coronaregels niet mogelijk voor bedrijven en werknemers om zich aan te melden voor activiteiten van het programma Sterk aan het Stuur die op locatie plaatsvinden. Individuele activiteiten kunnen sowieso, ook in coronatijd, vaak nog wél digitaal of telefonisch uitgevoerd worden. Interesse? Bekijk het programma van Sterk aan het stuur.

Bent u als bedrijf geïnteresseerd geraakt en zou u graag een afspraak met ons Sterk aan het stuur-team willen maken bij u op kantoor? Dan is dit pas weer mogelijk zodra de richtlijnen dit toelaten, uiteraard met in achtneming van het SFM-coronaprotocol voor externe werksituaties.

 

Vragen?

Voor vragen over cao-controles of andere zaken is Sociaal Fonds Mobiliteit bereikbaar op telefoonnummer 0345-478473 of per e-mail info@sfmobiliteit.nl. Of neem contact op met uw vaste contactpersoon.