Bijgewerkt t/m 29 oktober 2020

Sociaal Fonds Mobiliteit volgt de richtlijnen van het kabinet. Er is besloten om tot nader order geen bedrijfsbezoeken uit te voeren. Cao-controles vinden alleen nog schriftelijk plaats. Aanmelden voor Sterk aan het stuur activiteiten kan nog wel en sommige individuele trajecten kunnen digitaal of telefonisch uitgevoerd worden.

Cao-controles

Sociaal Fonds Mobiliteit voert in heel Nederland tot nader order geen bedrijfsbezoeken meer uit. Cao-controles worden omgezet naar schriftelijke controles of worden verzet. Sociaal Fonds Mobiliteit neemt hierover contact op met de betreffende bedrijven. 

Zodra de coronamaatregelen weer versoepeld worden door de overheid, kan een cao-controle op het bedrijf alleen plaatsvinden op verzoek van de ondernemer én met instemming van de controleur(s). Daarbij is het van belang om het SFM-coronaprotocol voor externe werksituaties in acht te nemen.

 

SFM-premie

Vragen over uw financiële situatie en het betalen van de premie?
U kunt ons bellen op 0345 - 478 473 of stuur een e-mail naar premie@sfmobiliteit.nl.

 

Activiteiten Sterk aan het stuur

Alle geplande activiteiten op locatie, in het kader van het programma Sterk aan het stuur, zijn voorlopig geannuleerd. Zodra er meer duidelijkheid is, zal Sociaal Fonds Mobiliteit contact opnemen met de ondernemers die activiteiten gepland hadden staan.

Het is momenteel nog wel mogelijk voor bedrijven en werknemers om zich aan te melden. Individuele activiteiten kunnen ook in coronatijd vaak nog digitaal of telefonisch uitgevoerd worden. Interesse? Bekijk het programma van Sterk aan het stuur.

Bent u als bedrijf geïnteresseerd geraakt en zou u toch graag een afspraak met ons Sterk aan het stuur-team willen maken bij u op kantoor? Dan is dit pas weer mogelijk als de coronamaatregelen versoepeld worden, en met in achtneming van het SFM-coronaprotocol voor externe werksituaties.

 

Vragen?

Voor vragen over cao-controles of andere zaken is Sociaal Fonds Mobiliteit bereikbaar op telefoonnummer 0345-478473 of per e-mail info@sfmobiliteit.nl. Of neem contact op met uw vaste contactpersoon.