Wist je dat we met het platform werkenindetaxibranche.nl meer dan 1000 sollicitatiemomenten hebben bereikt in het afgelopen half jaar? Om jou als werkgever in de taxibranche nog meer van dienst te zijn organiseren we een gratis webinar waarin we jou uitleggen hoe je pakkende vacatureteksten schrijft.

Meld je nu aan voor hét gratis vacature promotie webinar voor taxibedrijven! Tijdens het webinar geven Joëlle Kneefel (marketing strateeg) en Niels Broekzitter (SEO specialist) van Ha! Marketing diverse tips.
 

Wanneer? 

Op dinsdag 28 mei om 11 uur kun je gratis - via Teams - deelnemen aan het webinar over vacature promotie. Het webinar duurt circa 1 uur.
 

Onderwerpen

In 1 uur krijg je:

  • praktische tips en tricks die je meteen kunt toepassen, zodat jouw vacatures goed gevonden worden!
  • incl. SEO1 checklist zodat je jouw vacature kunt optimaliseren voor de meeste sollicitanten,
  • we laten zien hoe het platform op werkenindetaxibranche.nl werkt,
  • én hoe wij ervoor zorgen dat jouw vacature(s) gepromoot worden!

 

Aanmelden

Je kunt je eenvoudig aanmelden via deze aanmeldpagina. Je krijgt dan een Teams link toegestuurd waarmee je deel kunt nemen aan het webinar.
 

Tip!

Lees het stappenplan 'Hoe update ik een vacature op werkenindetaxibranche.nl'. Handig om even te checken, zeker als je vacature al langer dan 30 dagen online staat. Na een update komt hij namelijk weer hoger in de vacaturelijst te staan. Verder hebben we ook een aantal handige SEO1 tips aan het stappenplan toegevoegd.

 

1) SEO staat voor Search Engine Optimization, oftewel zoekmachine optimalisatie. Hoe zorg je dat je beter gevonden wordt in Google.