16 september 2021

In de huidige tijd blijkt dat steeds meer taxibedrijven in het zorgvervoer moeite hebben om vacatures te vervullen. Zo luidde werkgeversvereniging KNV zorgvervoer en Taxi afgelopen week nog de noodklok over het grote tekort aan chauffeurs en planners. Het bestuur van Sociaal Fonds Mobiliteit heeft daarom besloten om een online vacatureplatform te ontwikkelen. WERKEN IN DE TAXIBRANCHE is hét vacatureportaal speciaal voor de zorgvervoer sector.

Doel van WERKEN IN DE TAXIBRANCHE is om zoveel mogelijk vacatures binnen het zorgvervoer in beeld te brengen en om het werken in deze sector te promoten. Werkgevers kunnen hier vanaf 16 september gratis gebruik van maken.

Nadat werkgevers een account hebben aangemaakt, kunnen zij zelf hun vacatures plaatsen en beheren op de vacaturewebsite www.werkenindetaxibranche.nl. Vanuit het platform kunnen zij vacatures gemakkelijk delen via Social Media en eigen websites. WERKEN IN DE TAXIBRANCHE is geschikt voor Google4jobs wat het bereik van de website via Google vergroot. Potentiële kandidaten kunnen aan de hand van een filter doelgericht zoeken naar een interessante vacature. Solliciteren gaat ook heel eenvoudig; de kandidaat kan solliciteren via een e-mailformulier, terugbelverzoek of Whatsapp bericht. WERKEN IN DE TAXIBRANCHE is een mobiel vriendelijke vacaturewebsite.

 

(Bron: persbericht Sociaal Fonds Mobiliteit, 16-09-2021)