Neem zelf de regie over uw loopbaan

U wordt in een coachingstraject ondersteund bij uw loopbaanvragen. Medewerkers maken concrete stappen in hun ontwikkeling. Denk aan scholing en/of nieuw ontdekken wat je echt leuk vindt aan je werk of je ontwikkelen in je vak. Het traject omvat 1 tot 5 sessies. Coachingsgesprekken zijn vertrouwelijk. Informatie hierover wordt niet gedeeld met uw werkgever.


Voor wie    

Medewerkers.


Waar    

Bij Sociaal Fonds Mobiliteit in Culemborg. Als de locatie een belemmering is om te starten met coaching kunnen we (in overleg) kijken naar een alternatieve locatie.

 
Kosten    

Deelname is gratis.
 

Hoe aanmelden     

Geïnteresseerde medewerkers kunnen zich aanmelden via onderstaande button.

Ontwikkelspreekuur

Voor veel chauffeurs en bedrijven zijn dit onzekere tijden. Soms heb je namelijk net even dat ene zetje in de rug nodig en kan één goed gesprek je al weer genoeg kracht geven om een nieuwe stap te maken. Daarom organiseert Sterk aan het stuur het ontwikkelspreekuur voor medewerkers in de zorgvervoer- en taxisector.

Telefonisch of digitaal kijk je samen met een van onze loopbaancoaches wat jouw situatie is en wat je wilt bereiken. Oriënteer je je op een stap in je loopbaan? Of heb je vragen over het combineren van werk en privé? Of over hoe je je nog verder kunt ontwikkelen? De loopbaancoach stelt je de juiste vragen en helpt je een stap verder. Een gesprek duurt maximaal 20 minuten.

Schrijf je nu alvast in voor een gesprek op 2 november 2023. We plannen de gesprekken tussen 11:00 en 14:00 uur.

Weer op de rit-gesprek

Voor veel chauffeurs en bedrijven zijn dit onzekere tijden. Soms heb je namelijk net even dat ene zetje in de rug nodig en kan één goed gesprek je al weer genoeg kracht geven om een nieuwe stap te maken. Onze coaches staan voor je klaar. Maak snel een afspraak!